Reviews

Online winkelend publiek heeft nog wel eens twijfels over..

meer informatie
Transport

Er worden producten van verschillende groottes verzonden ..

meer informatie
Art of selling

De theorie betreffende de kunst van het verkopen is vrij ..

meer informatie
Keurmerken

Keurmerken zijn logo's of afbeeldingen die u op een w..

meer informatie

Veilig handelen

Geplaatst op: 18-04-2014

Een belangrijk onderdeel van tweedehands is veiligheid. U wilt als koper zeker weten dat u de persoon van wie u koopt betrouwbaar is. Op alle tweedehands artikelen website vind u een kopje over veilig handelen. Dit gaat zowel over het herkennen van oplichters. Er worden tevens belangrijke tips gegeven over hoe u een oplichter kunt herkennen. Voorbeelden van die tips zijn dat ze u aanraden niets te kopen dat een te lage prijs heeft en ze raden u extreem aan om voorzichtig te zijn bij de aankoop van extra dure producten.

Het waarderingssysteem

Waarderingssystemen worden toepast door enkele websites. Door middel van deze systemen kunt u gebruikers beoordelen op basis van het onderlinge contact en de kwaliteit van de producten die de persoon verkoopt. Hierdoor weet u direct welke verkoper deugt en welke niet. Tevens kunt u de gegeven waardering toelichten in de vorm van een review. Het is zowel mogelijk om de pluspunten als de min punten te zien die door de consument is gegeven. De punten die u geeft zijn gelinkt aan de kwaliteit van het totaal plaatje dat u geeft aan een gebruiker. Dat kan zijn perfect, neutraal of negatief etc. Aan elke waardering is een aantal punten verbonden.

Controleer bankgegevens

Enkele oplichters vallen natuurlijk snel door de mand wat betreft het waarderingssysteem. Zij maken om die reden continue nieuwe accounts aan zodat zij ten alle tijden overkomen als een betrouwbare aanbieder. Om dit te voorkomen hebben tweedehands artikelen websites een tool ingebouwd waar consumenten de rekeningnummers van de verkoper kunnen invoeren. Door het invoeren van dit rekeningnummer kunt u direct zijn of u te maken heeft met een oplichter. Zoja? Dan kunt u direct hier een melding van maken zodat maatregelen getroffen kunnen worden.

Autovandaagverkopen.nl