Prijsstrategie

U twijfelt tegen welke prijs u uw producten moet zetten o..

meer informatie
Belang van foto's

Wat vaak een struikelblok is voor consumenten bij het onl..

meer informatie
Kleding online kopen

Het kopen van kleding online is een trend die gemak, vari..

meer informatie
Art of selling

De theorie betreffende de kunst van het verkopen is vrij ..

meer informatie

Tweedehands

Het fenomeen korting valt altijd in de smaak bij zowel consument als bij bedrijven. Het is interessant voor de consument doordat zij minder hoeven te betalen voor een bepaald product, en het kan ook interessant zijn voor bedrijven doordat zij hiervoor minder hoeven te betalen bent u ook interessant voor hen in de toekomst.

Wanneer kunt u korting geven?

Het geven van korting kan zowel voor de consument als voor zakelijk gebruik ontzettend positief uitvallen. Een goede manier wanneer u korting kunt geven is bij een onderhandeling van een zakelijke deal. Het geven van een korting kan een deal voor u binnen halen. Een andere manier waar korting goed van pas komt is bij het wegwerken van een oude voorraad. U bent blij doordat u van uw oude voorraad af bent, en de klant is blij want zij moeten er minder voor betalen. Het kan natuurlijk ook dienen als lokkertje. Wanneer consumenten weten dat er korting gegeven wordt is de kans groter dat zij naar binnen lopen dan wanneer zij de winkel niet kennen. Dat hangt samen met dat u door middel van korting ook gemakkelijk de twijfelaars over de streep kan trekken. Een laatste manier van korting geven wordt vooral toegepast bij een evenement, training of bij een vakantie. Dat zijn de vroegboekkortingen. Deze geeft u vroegtijdig om uw doelgroep alvast warm te krijgen, en dan kunt u vast de respons meten. Zo weet u in hoeverre hetgeen wat u wilt verkopen populair is.

Voordelen van korting geven

U kunt uit eerdere informatie dus zeker constateren dat het geven van korting zeker rendabel kan zijn. Het kan namelijk goed gebruikt worden als onderhandel methode maar ook als lokkertje voor de consument. Korting kan dus interessant zijn voor zowel dus particuliere als voor de zakelijke markt. Het biedt mogelijkheden voor een onderneming.

 

Artikelen

Transport

Categorie: Tweedehands / 18-04-2014 15:46

Er worden producten van verschillende groottes verzonden naar de koper. Zo groot zelfs dat de koper het op moet komen halen. Bij de kleine producten is het echter goed mogelijk om het product op te sturen. Wat echter vaak fout gaat is de misbruik wordt genomen door de verkopers. Er wordt namelijk beweert dat ze het pakketje hebben opgestuurd,

Lees meer...

Veilig handelen

Categorie: Tweedehands / 18-04-2014 15:44

Een belangrijk onderdeel van tweedehands is veiligheid. U wilt als koper zeker weten dat u de persoon van wie u koopt betrouwbaar is. Op alle tweedehands artikelen website vind u een kopje over veilig handelen. Dit gaat zowel over het herkennen van oplichters. Er worden tevens belangrijke tips gegeven over hoe u een oplichter kunt herkennen.

Lees meer...